Dzisiaj jest: 15 Październik 2018    |    Imieniny obchodzą: Florentyny, Ambrożego, Gawła

Wybory w Związku na kadencję 2014-2018

W dniu 30 grudnia 2013 roku w Muzeum Przemysłu Naftowego w Bóbrce odbyły się wybory nowych władz Związku NSZZ „Solidarność” w PGNiG SA – Oddział w Sanoku na kadencję 2014-2018.

W wyborach, oprócz delegatów, uczestniczyli m.in.: Pan Mieczysław Jakiel – Dyrektor Oddziału, Pan Wiesław Biernacki – Z-ca dyrektora ds. Inwestycji i Utrzymania Ruchu, Kol. Bolesław Potyrała – Przewodniczący Sekcji Krajowej GNiG, przedstawiciele Związków Zawodowych z Oddziału – Kol. Ryszard Wąsowicz, Kol. Andrzej Adamczyk, Kol. Jacek Suszek.

Delegaci w wyborach tajnych wybrali:

• Tomasza Ziembickiego na funkcję Przewodniczącego Związku.

• Komisję Międzyzakładową w składzie:  Ryszard Makara, Marek Gierczak, Zygmunt Sobka, Jerzy Lis, Maciej Gałęza, Kamila Ząbkiewicz, Edyta Orlińska, Janusz Milo, Gustaw Szczęsny, Bogdan Baran, Marek Tandyrak, Leon Bochenek, Wiesław Chmura, Jan Pawłowski, Jadwiga Kosińska, Jerzy Tympalski.

• Komisję Rewizyjną w składzie : Jolanta Jaźwiecka, Wiesław Konieczny, Łukasz Makara, Józef Zapart, Jerzy Przybyło.

• Delegatów na : Zjazd Delegatów Regionu Podkarpacie NSZZ „Solidarność”, Zjazd Delegatów ZOK-u, Zjazd Delegatów Rady Sekcji Krajowej GNiG.