Dzisiaj jest: 21 Wrzesień 2018    |    Imieniny obchodzą: Hipolit, Mateusz, Daria

APEL o 1% dla MIŁOSZA BISKUPA.

Szanowni państwo, drogie Koleżanki i Koledzy!

Mając na uwadze, że ludzi potrzebujących wsparcia jest bardzo dużo, pisze ten list gdyż chciałbym poprosić o przekazanie 1% podatku na rok 2014 na subkonto Organizacji Pożytku Publicznego, która współfinansuje rehabilitację i leczenie mojego syna Miłosza (8 lat). Mój Syn w następstwie powikłań poporodowych nabawił się dziecięcego porażenia mózgowego, epilepsji, wodogłowia pokrwotocznego oraz retinopatii wcześniaczej. Miłosz uczestniczy w specjalnym programie leczniczo-rehabilitacyjnym, którego koszty leczenia są bardzo wysokie i przekraczają możliwości mojej rodziny. Dlatego zwracamy się z prośbą o wsparcie  naszych działań w dążeniu do celu, jakim jest sprawność ruchowa naszego syna. Wszystkim darczyńcom z góry dziękujemy!

Aby przekazać 1% podatku wystarczy wpisać w zeznaniu rocznym jego kwotę, numer KRS organizacji pożytku publicznego, która chcemy wesprzeć oraz dane podopiecznego. Samym przelewem zajmie się urząd skarbowy.

Możesz pomóc Miłoszkowi przekazując 1% w rozliczeniu rocznym - PIT (28, 36, 36L, 37, 38)

Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą".

Numer KRS: 0000037904

Rubryka informacji uzupełniających: 7157, Biskup Miłosz.